Live the life you love


Grattis världens finaste pappa

Hihi, men klockan har dock passerat tolv. Men ett mega grattis till honom han förtjänade den bästa dagen. Ikväll har det varit jättemysigt att fira pappa tillsammans med familj och även lite släkt. Vi åt god mat, pratade och vi "barn" spelade kort, hihi. Nu väntar jag ännu på ett fin besök, kommer bli fint!

Första December

Idag är det som sagt första December, vi börjar närma oss julafton. När man var mindre älskade man decembermånaden. Det var då man kollade på julkalendern varje morgon och fick som sagt öppna en chokladlucka. Det var tider det haha.  Men man har nog ännu inte växt ifrån det med chokladkalendern, har fått en av mamma i år också, hihi! Har tyvärr inte hunnit vara upptaterad alls i bloggen, har haft väldigt mycket att göra. Det börjar också närma sig körkort för mig!! & har äntligen bokat in teoriprov och uppkörning! Längtar jättemycket tills jag tar det, kommer vara en enorm frihet och härlig känsla..
Mamma står nu här och bakar cupcakes, hihi väntar tills dom blir klara, ska bli gott. Sen ska vi åka till maxi och handla lite och sen blir det vidare för mig till trafikskolan med körning och göra teoritester. Pusssssssar